Länkar

http://www.catrinekarlsson.se/

Catrine Karlsson jobbar som terapeut, coach, leder utbildningar, kurser och föreläser. Hon erbjuder även behandlingar på distans. Hon ger dig enkla och handfasta verktyg så du kan skapa det liv du vill leva. 

http://www.barbro-bronsberg.com/index.html

Barbro Bronsberg har skrivit boken "Bränn inte ut dig" samt gjort ett antal avslappnings-cd. Hon håller också kurser och föreläsningar.

http://upphopp.se

Olof Röhlander är mental styrketränare. Det här är hans inspirationssida med mycket läsnyttigt, tips och idéer.

http://www.medicinskyoga.se/

Institutet för medicinsk yoga (IMY) arbetar brett för att sprida kunskap om yoga.Man utbildar yogalärare och yogiskaterapeuter. Man öppnar vägar för yoga in i den svenska hälso- och sjukvården och man initierar och deltar i forskning som påvisar effekterna av yoga på kropp och sinne. Här kan man också köpa CD-skivor med yogapass och mediationer. Där kan man också hämta de senaste numren av tidningen YogaNytt och nätmagasinet Medicinsk Yoga, en gratis nättidning som publiceras av Institutet för medicinsk yoga.

http://www.stadium.se/traningstips/wellness/lar-dig-andas

En sida om andningens betydelse och en andningsövning.

http://www.hjart-lungfonden.se/sv/Sjukdomar/Livsstilsfaktorer/Stress---temaskrift/Stress---temaskrift

Hjärt- och lungfondens sidor om stress.

http://kiamundebo.blogspot.com

Kia Mundebo, föreläsare, författare, coach och konsult har en sida där hon bloggar om stress.

http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?Articleid=3243

Vårdguidens sida med fakta råd och tips.

http://www.stressochalkohol.se

Kunskapsresurs om stress, utmattning alkohol och droger.

http://www.stressmottagningen.nu/index.php

Stressmottagningen samarbetar med forskarna på Stressforskninginstitutet och på Karolinska Institutet.Här bedrivs behandling och rehabilitering av personer med stressrelaterade besvär. Sidan innehåller också en hel del fakta.

http://www.netdoktor.se/stress-utbrandhet

Netdoktor Stress & utbrändhet är en community för dig som känner dig stressad. Innehåller en mängd faktaartiklar och expertråd. Registrerar du dig som medlem får du dessutom tillgång till en rad tjänster där du kan diskutera med andra medlemmar, skriva blogg och läsa andras, samt ställa frågor till ”Fråga doktorn”. Medlemskapet och tjänsterna är kostnadsfria.

http://www.angest.se/riks/?page_id=0

Svenska ångestsyndromsällskapets hemsida med fakta, tips om ångesten kommer och möjlighet till kontakt för att ställa frågor eller bara prata.

http://www.depressionslinjen.com

En sida om depression och ångest med fakta, tips och råd.

http://www.somnhjalpen.info/apoteket/intro.aspx

Apotekets sida där man kan testa om man har sömnproblem samt beställa "Sömnhjälpen" som är ett program som bygger på Kognitiv Betendeterapi.